Jump to content



Juego


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Guest_Carlos Marquez_*

Guest_Carlos Marquez_*
  • Guests

Posted 14 April 2006 - 03:12 AM

juego divertido :roflol:
Posted Image
Posted Image
Posted Image

cubos.zip

comentarion a: marquezzegarra AT yahoo.es

#2 Guest_Carlos Marquez_*

Guest_Carlos Marquez_*
  • Guests

Posted 14 April 2006 - 03:38 AM

[quote name='Carlos Marquez' date='Apr 14 2006, 03:12 AM' post='33954']
juego divertido :roflol:
Posted Image Posted Image Posted Image

cubos.mcs

comentarion a: marquezzegarra AT yahoo.es

#3 Tchernoben

Tchernoben

    Casio Fan

  • Members
  • PipPip
  • 42 posts
  • Location:Nice
  • Interests:Calculators, Pc, mangas, warhammer.

  • Calculators:
    Classpad 300
    Ti 89 Titanium

Posted 14 April 2006 - 06:56 PM

COuld you make an English (or french) version ? I don't understant Spanish :s

#4 Kilburn

Kilburn

    Casio Technician

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 491 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Blah

  • Calculators:
    FX-7500 G
    ClassPad 300

Posted 15 April 2006 - 02:21 PM

As I understood, you have to click on the cube marked *CMZ*. :)

#5 Nanard

Nanard

    Casio Fan

  • Members
  • PipPip
  • 43 posts
  • Location:France

  • Calculators:
    Classpad 300

Posted 16 April 2006 - 12:40 AM

i think it's that but you have to guess it, as it seemed to be hide at the begining.

#6 Guest_Carlos Marquez_*

Guest_Carlos Marquez_*
  • Guests

Posted 24 April 2006 - 10:32 PM

:profanity:
Este juego es muy divertido pero le falta un poco mas de velocidad
alguien me podria ayudarmer para programarlo mas rapido.

Los programas hechos en SDK son mas rapidos que CPLua

:huh: gracias.

#7 Kilburn

Kilburn

    Casio Technician

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 491 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Blah

  • Calculators:
    FX-7500 G
    ClassPad 300

Posted 25 April 2006 - 09:15 AM

He says that his program is not enough fast, and he would like to know how to program it faster with CPLua.

But Google doesn't understand "Los programas hechos en SDK son mas rapidos que CPLua"
The programs written with SDK run slower or faster than CPLua?

(Normally they should run faster)

?Puede usted hablar ingl?s por favor?

#8 2072

2072

    Casio over god

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1550 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somewherebourg
  • Interests:Cinema, Programming, Music and a lot of thing...

  • Calculators:
    AFX2 ROM 1.02, CFX-9940GT+, FX-180P-Plus

Posted 25 April 2006 - 09:06 PM

"Los programas hechos en SDK son mas rapidos que CPLua"

It means:
The programs made with the SDK are much faster that those made with CPLua

#9 Orwell

Orwell

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 777 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris - France

  • Calculators:
    Casio AFX 1.02 / Casio ClassPad 300

Posted 25 April 2006 - 09:10 PM

The programs made with the SDK are much faster that those made with CPLua

That's quite normal...
But CPLua has many advantages and is easier to use for simple programs :)
It's still much faster than CP Basic however :P




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users