Jump to content



Photo
- - - - -

Edit : Quick An Full


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 TyYann

TyYann

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seoul, South Korea

  • Calculators:
    Casio fx-4000P (since 1988)
    Casio CFX-9850GB PLUS
    Sharp EL-9900
    Casio fx-9860G SD
    Casio fx-9860GII SD
    and a 25-column abacus...

Posted 09 November 2006 - 04:27 PM

The other day, entering a formula, I used this character : "–".

Later I Quick edited my message, and the character became a "?" during and after editing. I then full-edited my message, without changing anything, and the funny square came back to "–". Isn't it odd ? :blink:

And if I modify the "?" into a "–" in quick edit, it stays as a "–" forever

#2 huhn_m

huhn_m

    Casio Maniac

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1957 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany / Dresden
  • Interests:Assembler(!!!)
    Computers and Programming
    Operating Systems
    Programmable Calculators
    Maths and everything arround it

  • Calculators:
    FX-82SX / AFX 2.0+ (ROM 1.03) / FX 1.0+ (ROM 1.03)

Posted 09 November 2006 - 05:51 PM

Hm ... how did the character look like?

Maybe it is a problem with what you set character encoding to in your browser.

You do not, by any chance use IE7 and this is a newly introduced incompatibility?

#3 TyYann

TyYann

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seoul, South Korea

  • Calculators:
    Casio fx-4000P (since 1988)
    Casio CFX-9850GB PLUS
    Sharp EL-9900
    Casio fx-9860G SD
    Casio fx-9860GII SD
    and a 25-column abacus...

Posted 10 November 2006 - 05:40 PM

Odd... My message looks OK now.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users