Jump to content



Photo

Error On Classpad But Not On The Emulator Cplua


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Patrick

Patrick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

  • Calculators:
    Classpad 300 plus OS ver. 3.03.3000
    Classpad Manager 3.00 ver. 3.02.3000

Posted 01 January 2008 - 05:34 PM

You're right, I forgot to document it :blush:
You do have the last version; unfortunately I couldn't release any newer version for a long time :(


Hi Orwell
Thank you, Your mail box is full so I use the forum to contact you

All works fine.

I have another problem. I create a new a graphic widget based on widget.
With CPLUA emulator on my PC all works fine but on my classpad OS 3.0 with CPLUA 0.9E, I get the following error message :
BodeDiag:24: attempt to index local "wid" (a number value)

The line 24 in my source code is
function wid:setthickness(th)

What can be the problem ?
Excuse me to disturb you again with my problem.

I want to add something, I want to congratulate you for the huge stuff you have done for CPLUA. Are you a professionnal developper ?

Thanks again

Patrick
New user of classpad machine

#2 Orwell

Orwell

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 777 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris - France

  • Calculators:
    Casio AFX 1.02 / Casio ClassPad 300

Posted 01 January 2008 - 08:42 PM

I didn't notice my mailbox was full :rolleyes:

Could you send me (or post) the whole code? I'm afraid I won't be able to help you with just a single line ;) I'm surprised that there is no error on the emulator btw :huh:

Thanks for your comments; actually I was still a student when I made CPLua, but I recently started working as a professional developer indeed (I'm actually an IT consultant now) :) Unfortunately I didn't have enough time until now to continue it, but I still hope I will find some time soon :rolleyes:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users