Jump to content



Photo
- - - - -

New Classpad And Cplua


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Patrick

Patrick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

  • Calculators:
    Classpad 300 plus OS ver. 3.03.3000
    Classpad Manager 3.00 ver. 3.02.3000

Posted 15 April 2008 - 09:37 AM

Hi,

I think it should be a good thing to replace basic by Cplua. Cplua is more flexible and allows users to develope more powerfull applications for classpad with graphic user interface.

Patrick

#2 Behnoud

Behnoud

    Casio Technician

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iran

  • Calculators:
    CP 300+ OS2.2/
    FX 3600 pv/
    FX 115 s/
    FX 602P

Posted 15 April 2008 - 06:24 PM

Why replacing?!
We can have both! ^_^

#3 Colombia

Colombia

    Casio Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Venezuela

  • Calculators:
    algebra FX 2.0 plus
    Classpad 300

Posted 16 April 2008 - 03:34 AM

Yeah!!! It is better have both.

However, casio need to performe the Basic.

#4 Patrick

Patrick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

  • Calculators:
    Classpad 300 plus OS ver. 3.03.3000
    Classpad Manager 3.00 ver. 3.02.3000

Posted 16 April 2008 - 09:34 AM

Hi,

Why to replace ? I simply thought about saving memory.

Patrick




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users