Jump to content



Photo
- - - - -

Snake II


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 18 October 2002 - 08:28 AM

hi everybody !

Swifter is beside me. He programmed a game which is named Snake II. And he badly wanna know if in america, some people get his game on their calculator. Thanks for answering ! And this mail is for american people and not french people !

If not, this is tha link so as to download this game :

http://perso.wanadoo...prod/snake2.zip

#2 Guest_jules_*

Guest_jules_*
  • Guests

Posted 18 October 2002 - 10:47 AM

desol?, tu ne voulais pas que les french reppndent... mais je veux juste te passer le bonjour et confirmer ta pub...

#3 Guest_Bytefish Productions_*

Guest_Bytefish Productions_*
  • Guests

Posted 18 October 2002 - 10:53 AM

I dont know...
Why do you always say People in America???
I am not American, i am from germany.
Probably you dont know it, but their other states in europe besides france.
(Just if you don't know it in france).
I have nothing against patriotism. But please recognize, this is internet, this is a worldwide forum, it is for french for german, for spanish people and and.
This is the last time i heard "People in America" ok??

#4 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 18 October 2002 - 03:19 PM

sorry, but i would say that I wanted a answer from an man or woman living in the US ! Is it so tough to understand ? But answer from other people are obviously welcome ! Still sorry and apologize me !

#5 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 19 October 2002 - 07:39 AM

so nobody own that game ?

#6 rstweb

rstweb

    Casio Hack

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 274 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 19 October 2002 - 10:03 AM

It seems so.
i have it, but you said that you are oly interessted in answers by people from USA.

bye

rstweb

#7 2072

2072

    Casio over god

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1550 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somewherebourg
  • Interests:Cinema, Programming, Music and a lot of thing...

  • Calculators:
    AFX2 ROM 1.02, CFX-9940GT+, FX-180P-Plus

Posted 20 October 2002 - 02:02 AM

There is no so many people owning an AFX2 and living in US, there is Brad Normand, dscoshpe (I think ?) and I think that is all, Simon live in US (I even have his address and phone number - it's incredible all that you can find on the internet...) but he don't have an AFX.

#8 BradN

BradN

    Casio Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 20 October 2002 - 04:25 AM

I actually don't have any games on my FX2 right now... Testing satelite and cmdr and such means frequent reloading of programs, and I'm lazy at the moment...

#9 rstweb

rstweb

    Casio Hack

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 274 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 20 October 2002 - 10:14 AM

Simon live in US

Simon lives in the USA and in Russia.

bye

rstweb

#10 2072

2072

    Casio over god

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1550 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somewherebourg
  • Interests:Cinema, Programming, Music and a lot of thing...

  • Calculators:
    AFX2 ROM 1.02, CFX-9940GT+, FX-180P-Plus

Posted 20 October 2002 - 04:56 PM

Well I know it because of a website : click here !

#11 Guest_Bytefish Productions_*

Guest_Bytefish Productions_*
  • Guests

Posted 20 October 2002 - 05:55 PM

Now everybody knows it. :o

#12 2072

2072

    Casio over god

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1550 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somewherebourg
  • Interests:Cinema, Programming, Music and a lot of thing...

  • Calculators:
    AFX2 ROM 1.02, CFX-9940GT+, FX-180P-Plus

Posted 20 October 2002 - 10:36 PM

ya registrar have to make these info accessible....

I discover this site seeing a visitor coming from it on my website.

Simon can ask to his registrar to hide his phone number at least.

#13 rstweb

rstweb

    Casio Hack

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 274 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 21 October 2002 - 09:03 AM

For a .de-Domain only your name and adress is accessible. phone number is not needed to reister a domain.

bye

rstweb

#14 Exca

Exca

    Casio Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 21 October 2002 - 12:22 PM

For a fi-domain you need to have a company registered in Finland or a commynity registered in Finland with enough of members...

#15 2072

2072

    Casio over god

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1550 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somewherebourg
  • Interests:Cinema, Programming, Music and a lot of thing...

  • Calculators:
    AFX2 ROM 1.02, CFX-9940GT+, FX-180P-Plus

Posted 21 October 2002 - 01:19 PM

I haven't checked for .fr domain but I just saw that that it was very expensive compared to a .com domain.

#16 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 21 October 2002 - 03:59 PM

Rstweb, you opinion about this game is obviously welcom as all opinion. I just wanted to say that I was looking for a opinion about this game by an american ! But I'm claiming to be intersted in all opinion !

#17 rstweb

rstweb

    Casio Hack

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 274 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 21 October 2002 - 08:03 PM

I haven't checked for .fr domain but I just saw that that it was very expensive compared to a .com domain.

if you want a .fr-domain you have to be a company.

bye

rstweb

#18 Henrik

Henrik

    Casio Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 posts

Posted 22 October 2002 - 08:25 AM

To get an .se adress in Sweden you will need an company.

#19 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 23 October 2002 - 07:41 AM

You can have freely if you are at free a .fr.st ! But it's only for people who are at free, Who own a internet connexion in Free

#20 rstweb

rstweb

    Casio Hack

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 274 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 23 October 2002 - 10:56 AM

we talk about the owning of a own doamin with the topleveldomain .fr na dyour own secondleveldomain.

bye

rstweb

btw: there are many comapnies who give you freely subdomains. (like fr.st or de.vu)

#21 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 01 November 2002 - 07:40 PM

well, I just have a look thoroughly at differents domain and it's right to say taht a .fr is more expensive than an other roughly speaking

#22 Casto Productions

Casto Productions

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 152 posts
  • Location:IL, USA

  • Calculators:
    TI-83, TI-86, CFX-9850, AFX2.0

Posted 11 November 2002 - 08:37 AM

I'm an American and I do own a fx2.0. I think I might have had snake 2 on my calc at one point, but I'm constantly reloading new things to try to figure out how this flash mem works and all, so I don't think I have it at the moment, why so curious?

#23 Guest_Bytefish Productions_*

Guest_Bytefish Productions_*
  • Guests

Posted 11 November 2002 - 11:51 AM

Casto!! I didnt see you for ages. :)

#24 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 11 November 2002 - 12:09 PM

casto, if you've got some problem with sanke2, let me know cause I know the guy who made it, it's my friend and we're in the same class at hightschool...or sennd him a mail : swifter AT wanadoo.fr !

#25 Casto Productions

Casto Productions

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 152 posts
  • Location:IL, USA

  • Calculators:
    TI-83, TI-86, CFX-9850, AFX2.0

Posted 12 November 2002 - 08:39 AM

heya byte! Good to see you too:) sorry I've been so absent, college has stopped me from programing and attempting to hack my calcs, but I'm still around.
Ok, I'll load it back on my calc when I get a chance and search for bugs, will let you know as soon as I find any :D

#26 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 12 November 2002 - 06:30 PM

ok but I don't think you'll find any ! :D It's a simple game but perfect and bugless !

#27 Thunderhead

Thunderhead

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 159 posts

Posted 21 November 2002 - 09:27 AM

If you wanna drop a line to the guy who created Snake II, his mail changed a while ago : swifter68 AT hotmail.com !




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users