Jump to content



Photo
- - - - -

Xchange


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 vanderP

vanderP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

  • Calculators:
    Casio cfx-9850G

Posted 05 April 2004 - 02:26 PM

I have type a text in Xchange for mine CFX-9850G.
But when i send it to mine casio, all the SPACE where left out.

How do i write a text in Xchange with SPACE between letters.

#2 huhn_m

huhn_m

    Casio Maniac

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1957 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany / Dresden
  • Interests:Assembler(!!!)
    Computers and Programming
    Operating Systems
    Programmable Calculators
    Maths and everything arround it

  • Calculators:
    FX-82SX / AFX 2.0+ (ROM 1.03) / FX 1.0+ (ROM 1.03)

Posted 05 April 2004 - 03:33 PM

I don't know for XChange but in FA-123
you simply have to type it in.

You could try this program.

#3 vanderP

vanderP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

  • Calculators:
    Casio cfx-9850G

Posted 05 April 2004 - 03:39 PM

I have a home made cable, and that cable won't work with FA-123

#4 Andy.Davies

Andy.Davies

    Forum Ghost

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1547 posts
  • Location:Dorset, England
  • Interests:Age: 18<br />Studying: MEng in cybernetics at Reading uni<br />Interests: Progaming (VB, VB.Net, C#, Casio Basic)<br />Computers UBBD (Using, Building, Breaking &amp; Destroying)<br />Gaming (FPS, RTS, RPG)<br />Electronics<br />Rock Music (Preferably Loud)<br />Riley's (Pool &amp; Snooker Bar)<br />Driving (Preferably fast)<br />Aikedo (Martial Art)

  • Calculators:
    Algebra FX 2.0 ROM 1.01, FX9750G

Posted 05 April 2004 - 07:30 PM

what type of cable is it? goto my site (www.casiofortissimo.co.nr) and look at the cable secion, if the cable is the same as i describe in my site, then i dont see why it wouldnt work with FA-123

#5 huhn_m

huhn_m

    Casio Maniac

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1957 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany / Dresden
  • Interests:Assembler(!!!)
    Computers and Programming
    Operating Systems
    Programmable Calculators
    Maths and everything arround it

  • Calculators:
    FX-82SX / AFX 2.0+ (ROM 1.03) / FX 1.0+ (ROM 1.03)

Posted 06 April 2004 - 04:58 PM

I don't know why any cable wouldn't work with FA-123/122 but with exchange.

The way the access the interface should be (nearly) the same.

#6 Andy.Davies

Andy.Davies

    Forum Ghost

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1547 posts
  • Location:Dorset, England
  • Interests:Age: 18<br />Studying: MEng in cybernetics at Reading uni<br />Interests: Progaming (VB, VB.Net, C#, Casio Basic)<br />Computers UBBD (Using, Building, Breaking &amp; Destroying)<br />Gaming (FPS, RTS, RPG)<br />Electronics<br />Rock Music (Preferably Loud)<br />Riley's (Pool &amp; Snooker Bar)<br />Driving (Preferably fast)<br />Aikedo (Martial Art)

  • Calculators:
    Algebra FX 2.0 ROM 1.01, FX9750G

Posted 06 April 2004 - 08:04 PM

does anyone know where i can get Xchange? is it a casio thing i have to buy or what?

#7 SectorZero

SectorZero

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

  • Calculators:
    Casio CFX-9850GB Plus

Posted 06 April 2004 - 09:00 PM

It's downloadable from the internet, but I seem to remember then the official site was down so ill put it on my website for you:

Direct download url: http://sectorzero.za...sio/xchange.rar

Unpack it with a rar-unpacker (like WinRar) and then run the install.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users