Jump to content



Photo
- - - - -

Problems Whit Usb Connection


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 SOPORTE

SOPORTE

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

  • Calculators:
    CLASS PAD 300

Posted 12 February 2005 - 01:31 AM

hi i got a class pad and cant conect whit the pc i got xp the pc recongnise the device but when i star the software i can acces to the pad please give me some topic to resolbe my problem thanks ...........by the way my english is crap...



hola tengo un problema con mi class pad ya ke la pc no me deja conectarme,tengo win xp, si se reconoce el dispositivo pero al activar el software se pierde conexion con la pc y el software no me deja manipular nada de la informacion...espero algun tip o sugerencia gracias..........

#2 betoe

betoe

    UCF Spanish Translator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 846 posts
  • Gender:Male
  • Location:Guadalajara/Mazatlan, Mexico.
  • Interests:Electronics, SW development, automotive. Swim->bike->run

  • Calculators:
    Algebra FX2.0 (R.I.P.), Classpad 300

Posted 13 February 2005 - 03:37 AM

Hi.

Welcome to this forum. Do you have installed SP2 ? Its strange, i had not noticed about something like that.

In spanish:

Hola, bienvenido a este foro. La verdad es algo raro, no he escuchado acerca de algo as?. Tienes instalado el service pack 2 (SP2) de microsoft para windows XP?. Por cierto en mi p?gina http://betoe.imgoingbed.com tengo como conectar la classpad a la calculadora, mas que nada como pasar archivos a ella, sigue esas guias para poder salir de dudas. Tal vez estes haciendo algo mal o no conozcas bien el software de conexi?n para la classpad.

#3 omegavirus

omegavirus

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 150 posts
  • Gender:Male
  • Location:Morelia, M?xico

  • Calculators:
    ClassPad 300

Posted 14 February 2005 - 01:57 AM

Conectaste la Class pad antes de instalar el manger? Porque a mi me paso una vez y tube que restaurar el windows XP a un punto de restauracion anterior.

Did you connect the Class pad before instaling the CP Manager? Maybe that`s the problem. It happened to me once.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users