Jump to content



Photo
- - - - -

Cp Shows Only "casio Classpad Now Loading..." And Beeps


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 GuidoZ

GuidoZ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

  • Calculators:
    CASIO Classpad 300

Posted 15 November 2006 - 08:26 PM

Hello,

today I did get an Classpad 300, but after inserting the batteries it shows after a short time
"CASIO Classpad Now loading..." and then it starts beeping.
It doesnt recognize any Keys or the Touchpad.

The only thing is the reset-button, but then it starts at the point like inserting the batteries.

Does anyone have an idea for me to get my Classpad to work?

BTW: I only got the Classpad, no USB-cable or software.


Thanks for information in advance

Friendly Regards
Guido.

#2 Lovecasio

Lovecasio

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 242 posts
  • Location:Hochiminh city Vietnam
  • Interests:Organic chemistry.<br />Pharmacy

  • Calculators:
    fx 570 MS, Casio AFX 2.0+, ClassPad 300

Posted 16 November 2006 - 11:08 AM

Well, very strange! If it stil doesn't work, contact your dealer. And besure to ask them for the cable and CD.

#3 Behnoud

Behnoud

    Casio Technician

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iran

  • Calculators:
    CP 300+ OS2.2/
    FX 3600 pv/
    FX 115 s/
    FX 602P

Posted 17 November 2006 - 05:05 AM

I wonder to know it is new or used!

#4 The_AFX_Master

The_AFX_Master

    Casio Overlord

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 519 posts
  • Gender:Male
  • Location:Black Mesa Research Facility (sector C)
  • Interests:BASIC +FORTRAN 90+ C++.....and HALF LIFE

  • Calculators:
    Casio Algebra FX 2.0 Plus, Casio fx 570 ms, Classpad 300, And a crowbar

Posted 17 November 2006 - 11:27 PM

Cable and usb software ARE MANDATORY AND BUNDLED IF YOU BOUGHT A NEW CALC!.. if you don't.. the man who sold it to you... makes you got a shitty prank, dude

#5 Xtreme

Xtreme

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Location:New York, USA

  • Calculators:
    ClassPad 300

Posted 18 November 2006 - 10:08 PM

It's broken!

If it didn't come with the CD and cable it's used. I think who ever the first owner was broke it and returned it, and then you bought it. Return it! The store that sold it MUST accept it as a return. If they try to tell you to return it to Casio they are full of it. A store MUST accept a return for anything that is sold dead. Just the fact that it's missing parts is enough for you to return it.

Did you buy it on eBay?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users