Jump to content



Photo
- - - - -

New Addins: Cpcon45 And 5-in-a-row


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 vanhoa

vanhoa

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 854 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vietnam

  • Calculators:
    AFX 2.0, CP 300, CP 330, nSpire, TI 89, FX 5800

Posted 14 February 2007 - 09:48 AM

I finished them for about 3 days or more but I cant upload them... Wait for some days!



PS: I hate my internet connection:(

#2 The_AFX_Master

The_AFX_Master

    Casio Overlord

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 519 posts
  • Gender:Male
  • Location:Black Mesa Research Facility (sector C)
  • Interests:BASIC +FORTRAN 90+ C++.....and HALF LIFE

  • Calculators:
    Casio Algebra FX 2.0 Plus, Casio fx 570 ms, Classpad 300, And a crowbar

Posted 14 February 2007 - 12:13 PM

What does Cpcon 45?.... sounds as file compression?,

#3 kucalc

kucalc

    Casio Maniac

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 posts
  • Location:USA
  • Interests:Programming: C/C++, Fortran, LISP, COBOL 85 Standard, PHP, x86 and SH3 Assembly<br /><br />Computer graphics

  • Calculators:
    fx-9860G / fx-7400G Plus / Algebra FX 2.0+ / fx-9770G / CFX-9850G / CFX-9850GB+ / TI-89 / TI-nSpire

Posted 14 February 2007 - 02:08 PM

No, it's more likely a game like Connect 4 or Connect 5...

#4 vanhoa

vanhoa

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 854 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vietnam

  • Calculators:
    AFX 2.0, CP 300, CP 330, nSpire, TI 89, FX 5800

Posted 15 February 2007 - 05:20 AM

Ok, they're here:



*5-in-a-row: http://www.casiocalc...amp;load_that=1

*CPCon45: http://www.casiocalc...amp;load_that=1



Both have ai player and both can use stylus to play.

PS: If anyone can make a screen shot plz let me know...

#5 afshin_electronic

afshin_electronic

    Casio Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 posts

  • Calculators:
    casio classpad 300plus
    casia fx-991ms

Posted 15 February 2007 - 04:30 PM

hi, thanks for the new add-ins!!

well .. I tried to use 5-in-a-row.... after clicking on that using the stylus .. a picture came writen 5-in-a-row and had a pretty face picture in it and also your name & e-mail!! after that CP freezed and I was able to do nothing!! even by pressing the ON/OFF key!!! so I had to reset the calculator using the P key at the back of calculator!!!

I had the same problem with the other add-in (CPCon45) as well!!

by the way I'm using OS 3.01!!

#6 vanhoa

vanhoa

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 854 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vietnam

  • Calculators:
    AFX 2.0, CP 300, CP 330, nSpire, TI 89, FX 5800

Posted 15 February 2007 - 06:07 PM

Press <span class=EXE' />

#7 afshin_electronic

afshin_electronic

    Casio Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 posts

  • Calculators:
    casio classpad 300plus
    casia fx-991ms

Posted 15 February 2007 - 07:55 PM

oh!!!Posted Image
I should have guessed!!!
what a cool game!!! I love playing it!! Posted ImagePosted Image
but another problem : when the computer wins!!! how should I restart the game ??!!

#8 Kilburn

Kilburn

    Casio Technician

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 491 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Blah

  • Calculators:
    FX-7500 G
    ClassPad 300

Posted 15 February 2007 - 09:50 PM

You should do a more user-friendly interface (Press EXE to continue....) :rolleyes:

#9 Gaumerie

Gaumerie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 15 February 2007 - 09:53 PM

How do you produce grayscales?

#10 vanhoa

vanhoa

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 854 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vietnam

  • Calculators:
    AFX 2.0, CP 300, CP 330, nSpire, TI 89, FX 5800

Posted 16 February 2007 - 07:24 AM

oh!!!Posted Image
I should have guessed!!!
what a cool game!!! I love playing it!! Posted ImagePosted Image
but another problem : when the computer wins!!! how should I restart the game ??!!




They can be restart any time by press [Clear].



Kilburn[/b]']

You should do a more user-friendly interface (Press EXE to continue....) :rolleyes:


Oh where should I add it :lol: .





How do you produce grayscales?





Your library... :P (But only 3 level :cry: , why not 4... with light plane and dark plane... :huh: )

PS: I also finished Checker but cant upload it :(.

#11 Kilburn

Kilburn

    Casio Technician

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 491 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Blah

  • Calculators:
    FX-7500 G
    ClassPad 300

Posted 16 February 2007 - 08:48 AM

why not 4... with light plane and dark plane... :huh:


Too flickering when timers are used... <_<

#12 vanhoa

vanhoa

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 854 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vietnam

  • Calculators:
    AFX 2.0, CP 300, CP 330, nSpire, TI 89, FX 5800

Posted 18 February 2007 - 03:16 AM

Checker: http://www.casiocalc...amp;load_that=1 .

;)

#13 TacoFred

TacoFred

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 145 posts
  • Location:NJ
  • Interests:I LOVE STARCRAFT BROODWAR<br />MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  • Calculators:
    cfx 9850gb+, fx 115MS, ClassPad 300, TI-89 Titanium

Posted 26 March 2007 - 10:26 PM

5-in-a-row is a great game, but I'd like to play against my friends (I've yet to lose to the AI), so could you add a 2-player functionality?

PS. When you're really bored (I mean REALLY bored) you could maximize the CPCon45 board size and set the computer to play itself...it'll entertain you for about 30 seconds

#14 vanhoa

vanhoa

    Casio Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 854 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vietnam

  • Calculators:
    AFX 2.0, CP 300, CP 330, nSpire, TI 89, FX 5800

Posted 27 March 2007 - 02:00 AM

yes:p

About 2 player, we prefer paper and pencil... so i dont make 2 player func

#15 TacoFred

TacoFred

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 145 posts
  • Location:NJ
  • Interests:I LOVE STARCRAFT BROODWAR<br />MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  • Calculators:
    cfx 9850gb+, fx 115MS, ClassPad 300, TI-89 Titanium

Posted 09 April 2007 - 12:24 AM

But paper and pencil requires that I actually draw lines....(come on, I'm a lazy nerd :))




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users