Jump to content



Photo
- - - - -

How to display graph axes numbering on fx9860gii


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Casiopea51

Casiopea51

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

  • Calculators:
    fx9860GII

Posted 25 May 2020 - 01:31 PM

Can't seem to get graph axes numbering to display.

#2 pan.gejt

pan.gejt

    Casio Freak

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 217 posts
  • Gender:Male
  • Location:CZ

  • Calculators:
    .

Posted 26 May 2020 - 01:12 PM

Unfortunately it seems this function is not supported



#3 Hlib2

Hlib2

    Casio Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 68 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ukraine
  • Interests:industrial electronics,
    graphing calculators

  • Calculators:
    fx-9860gii-2, afx-2.0+
    fx-9750gii, fx-9750g+
    cfx-9850gb+, graph25
    fx-991DE_X, fx-991ES+
    ti-voyage200(emulator)
    ti-83+_SE, ti-85, hp-50g

Posted 26 May 2020 - 06:53 PM

This feature is not supported by the SetUp settings, as CASIO considers this an unnecessary option (here I completely agree with CASIO). If desired, any user can do this in their program using the programming functions that are available in the calculator.

#4 Casiopea51

Casiopea51

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

  • Calculators:
    fx9860GII

Posted 27 May 2020 - 11:24 AM

Thank you

#5 Fizix

Fizix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dallas, TX
  • Interests:Physics & Backpacking

  • Calculators:
    fx-CG50

Posted 08 October 2020 - 06:18 PM

I know this thread is a little stale, but does this also apply to the fx-CG50, and if so, then I wish they would not tantalize you with pictures in the some of the literature of number axes on this calculator - DOH!!

 

If it can be done programatically, is there a simple tutorial on doing this?


Edited by Fizix, 08 October 2020 - 06:40 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users